• U bent hier:
  • Welkom
  • SG Projects

SG Projects

Over SG Projects ...

SG Projects, onder leiding van Sven Goossens, is een dynamisch bedrijf dat actief is in afbraakwerken, grondwerken, de aanleg van verhardingen, en natuurbeheer (van het vellen of snoeien van bomen tot ruimer landschapsbeheer). Meer dan 10 jaar ervaring en een lange lijst tevreden klanten staan daarbij garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering van uw project.

SG Projects verzorgt zowel kleinere werken als grotere projecten, waarbij uiteraard goede afspraken tussen de verschillende aannemers en opdrachtgevers gemaakt worden.

Onze waarden – u vindt deze terug onderaan elke pagina – zijn geen loze woorden. Stiptheid, veiligheid, en duidelijke afspraken staan daarbij hoog in ons vaandel. Kortom: wij zijn slechts tevreden als u dat ook bent!

Wil u nader kennis maken en uw project bespreken? Wenst u een offerte of advies? Aarzel niet en contacteer SG Projects meteen!

SG Projects - Activiteiten

Grondwerken

U kan bij SG Projects terecht voor alle gangbare grondwerken. Denk aan het uitgraven van bouwputten, opritten of zwembaden. Wij graven ook vijvers en waterlopen uit. Uiteraard voeren we de overtollige grond af.

Ophogingen, of aanvullingen rond zwembaden of betonkelders worden eveneens feilloos door ons uitgevoerd.

Meer weten ...

Afbraakwerken

SG Projects voert voor u alle courante afbraakwerken uit. Zo verzorgen wij de veilige afbraak van oude huizen, schuren, hangars, achterbouwen, garages, parkings, … Ook het uitbreken van kelders en funderingen vormt geen probleem.

Kleinere werken zoals het uitbreken van een oude vloer, het verwijderen van bezetting, of het opbreken van een verharding (terras, oprit) voeren wij graag voor u uit.

Meer weten ...

Opritten & Verhardingen

Verhardingswerken? Geef SG Projects een seintje! Wij staan immers garant voor de kwaliteitsvolle aanleg van bijvoorbeeld terrassen, opritten en parkings.

Uiteraard verzorgen we de perfecte afwatering van uw verharding en garanderen we een bijzonder sterke ondergrond.

Meer weten ...

Vellen & Snoeien van Bomen

Vellen en snoeien van bomen. De titel zegt al veel, hoewel deze activiteit een aantal risico's inhoudt. Risico’s die SG Projects zeer goed inschat en professioneel opvangt. Alle nodige maatregelen worden genomen, en alle gebruikte materialen voldoen aan de scherpste veiligheids- en onderhoudsnormen!

Meer weten ...

Landschapsonderhoud

Tijdig landschapsonderhoud garandeert een langer genot van een met zorg aangelegd landschap. SG Projects ondersteunt u graag om deze doelstelling te bereiken.

We doen dit overigens voor diverse doelgroepen, gaande van gemeentebesturen en andere overheden, tot KMO’s, bedrijfsparken of particulieren!

Meer weten ...

Onze klanten getuigen

B.T. (Booischot)

SG Projects heeft bij ons het terras in blauwe steen aangelegd alsook het grondwerk en het aanleggen van grasmatten. Wij zijn hier zeer tevreden van en hebben een jaar later ook onze oprit laten leggen met een goed resultaat.

M. L. (Rijmenam)

Wij hebben een bouw laten afbreken door SG Projects. Alles is toen zeer vlot en goed verlopen. Omwille van de goede service hebben wij ook het grondwerk laten uitvoeren door hun. Dit is ondertussen ook gebeurd zodat we tijdig aan onze bouw zijn kunnen starten.

D.V. (Sorbey - Frankrijk)

Als landbouwer in Frankrijk schakelde ik in 2014 SG Projects in voor het rooien van bomen en verwijderen van boomstronken rondom verschillende percelen. Eveneens het uitkuisen van grachten en nivelleren van terreinen werd door SG Projects vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd, binnen de afgesproken termijn. De samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.